tiistai 12. marraskuuta 2013

Joulu on jo ovella

Justiinsa niin. Täällä on (kuten varmasti Suomessakin) jouluiset tilpehöörit olleet kaupoissa jo hyvän tovin. Mutta jotenkin tuntuu, että täällä joulumeiningit on askeleen Suomea edellä. Ja tämä ei koske pelkästään ajoissa alotettua joulumarkkinointia, vaan joulusälän määrä on varsin vakuuttava ja valinnanvaraa on varmasti kylliksi. Mutta tällaista jouluihmistähän ei tietenkään haittaa kaikki tämä joulutouhotus - päinvastoin. Läheisellä aukiollakin pönöttää jo 3 jättimäistä kuusta ja kaduille alkaa ilmestyä kaiken maailman jouluvalo-ripustuksia. Oudointa on tietty se, että ulkosalla tarkenee nahkatakki päällä vielä vallan mainiosti. Mutta joulutouhuista jauhamista jatkan tuonnempana kuvien kera.

Yliopistolla hommat pyörii rutiinilla - ei mitään erikoista sillä rintamalla. Viikonloppuna oltiin parin kaverin kanssa katsomassa Stahlzeit-nimistä bändiä, joka soittaa Rammstein-covereita. Sillä poppoolla oli kyllä varsin vakuuttava show - pyroja sun muuta lämmikettä sai kyllä osakseen etualalla ollessa. Upposi kyllä meidän neljän hengen porukkaan varsin hyvin! 

Saksalaisesta "Maajussille morsian" -showsta olenkin jo kerinnyt avautua, mutta eivät saksalaiset loisto-ohjelmat siihen lopu. Ensimmäisten viikkojen aikana kämppikseni Michaela tutustutti minut baijerilaiseen lastenohjelmaan, jonka nimi on "Pumuckl". Pumuckl on pieni peikko/menninkäinen, asuu Mestari Ederin kanssa Münchenissä. Sarja on todella hauska, joskin kaipasin vahvan baijerin murteen kanssa ajoittain Michaelalta tulkkausapua. Mutta yllättävän hyvin pysyin kärryillä - onhan kyseessä kuitenkin lastenohjelma ;D Tässä maistiaisiksi ohjelman intro, että ei muuta kuin klikatkaas linkkiä ja vakuuttukaa baijerilaisista lastenohjelmista :D


 Pumuckl-intro =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti