sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Dult

Leppoisaa sunnuntaipäivää vaan! Regensburg on kyllä tarjonnut elämyksiä viikon sisällä vaikka kuinka ja paljon. Eilen oli kyllä yksi hauskimmista päivistä. Kahden aikaan meillä oli tosiaan opastettu kaupunkikierros, joka oli kyllä todella mielenkiintoinen. Regensburg on kyllä voimakkaasti historian muokkaama kaupunki, mikä on nähtävissä selvästi vanhoista rakennuksista. Värikästä, idyllistä ja ennen kaikkea hyvin hoidettua. 

Kierroksen jälkeen poikkesimme Dultissa, joka on paikallinen olutfestivaali. Oktoberfestin pikkusisko. Tai pikkuveli. Ajelimme kierroksen maailmanpyörässä, josta käsin pääsimme ihailemaan Regensburgin maisemia hieman korkeammalta. Jos jokaisesta OOH-huokauksesta olisi maksettu 10 senttiä, meistä olisi tullut väkisinkin miljonäärejä. Tai ainakin tuhatnäärejä. Miinuksena mainittakoon "hieman" myrtsit tarjoilijat. Tosin onhan työkin stressaavaa, mutta voisi sitä edes yrittää olla vähän ystävällisempi. Tai sitten ei. Noooh, suomalainenhan ei moisesta jaksa hetkahtaa, kun kotimaakaan ole hymytyttöjä ja -poikia täynnä.

Illalla suuntasimme uudestaan Dultiin ja täytyy sanoa, että moista menoa en kyllä ole ikinä nähnyt - teltta täynnä penkeillä seisovia ihmisiä litraset oluttuopit kourassa. Hurjaa! Livebändinä toimi Donnervögel-niminen poppoo, joka kyllä osasi viihdyttää yleisöä. Meidän vaihtariporukka oli aivan haltioissaan ja sullouduimme oitis paikallisten sekaan juhlimaan. Eipä Suomessa ole tullut koskaan tanssittua ja laulettua noin mahtavassa ilmapiirissä :D Kyllä me suomalaiset vaan ollaankin melko jäykkiä kun lähdetään pitämään hauskaa.

Aamiainen




 
Dult-meininkejä


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti