sunnuntai 25. toukokuuta 2014

Taas yksi klisee todistettu todeksi

Elämä on yllätyksiä täynnä - totta vai tarua? Uskokaa tai älkää, mutta tämä puhkikulutettu lausahdus on täyttä totta, silkkaa totuuden virtaamista. Sen tietää jokainen, joka on sattunut seuraamaan MM-kisoja tänä keväänä. Uskomaton on tapahtunut ja Leijona on survonut itsensä väkisin finaaliin, jossa vastaan asettuu itäinen naapurimme Venäjä. Allekirjoittanut kuului siihen suureen epäilijöiden joukkoon, joka oli vakaasti sitä mieltä että tällä joukkueella ei ole kuin ohuen ohut sauma mitalipeleihin. Mutta varsinkin eilisen Tsekkiä vastaan pelatun ottelun jälkeen oli pakko sanoa, että pojathan pelasivat hyvää kiekkoa. Meinasi siinä vanha herra Jagrkin "hieman" hiiltyä ja pistää rangaistusaition päreiksi paiskimalla kamppeita ympäriinsä. Onhan sitä tosin Leijonillekin kerran jos toisenkin tervaa juotettu, että tavaraa on lähtenyt kiertoradalle kyllä meidänkin poikien toimesta. Mutta silti...on se mukava nähdä kun taululla on 3-0-lukemat ja vastustaja on totaalisen turhautunut kun mikään veto ei mene häkkiin.
Eilen jännättiin parin suomalaisen kaverin kanssa matsia ja tänään kisastudioon liittyy varmaankin muutama kotimainen kiekkofani lisää. Jännä peli on tulossa kyllä, varsinkin kun lisämausteeksi heitetään Venäjän päävalmentajan (ansaittu) toimitsijakielto. Ja pelaahan se Ruotsikin pronssipelinsä ilman päävalmentajaa. Vielä siis kaksi jännää matsia MM-kiekkoa jäljellä ja nähtäväksi jää minkä värinen lätkä laitetaan Leijonamiehistön kaulaan illan päätteeksi. Jos väriksi valikoituu se kirkkaampi, niin täytyy allekirjoittaneen varmaan järkätä vaihtarivuotensa aikana toistamiseen Suomi-bileet. Viimeksi teemana oli itsenäisyyspäivä, vaan jospa leipaisisi tällä kertaa korvapuustit kultajuhliin...korvapuusteille sydämensä menettäneet vaihtarikaverit varmaan toivovat siis että "poika" lähtee tänä keväänä Leijonien matkaan :D Mutta ei muuta kuin odottelemaan jännittävää ja ennen kaikkea hyvää kiekkomatsia (jota ainakaan Vinnerborg ei pääse sotkemaan).


 

2 kommenttia:

  1. Erityiskiitokset lätkäpäivityksistä! Tämä noviisi sai uutta puhtia kisojen seuraamiseen näitä sun viiltäviä analyyseja lukiessa, täällä kun ei muuten niitä juurikaan kuulunut. :D

    Ps. Kämppisten onneksi pullia voi sentään leipoa ilman poikaakin :D

    VastaaPoista
  2. Mun analyysit on ehkä vähän semmosia tylsällä veitsellä viilleltyjä, mutta kai nekin asiansa ajaa. Varsinkin jos kärsii kiekkojuttujen puutteesta kisojen aikana :D Ja sitähän meikäläinen ei salli tapahtuvan! Vaikka tuoreella tädillä on tietty muutakin puuhaa ollut tässä kevään korvalla =)
    Ja eiköhän ne korvapuustit tosiaan meijän keittiöstä ilman "poikaakin" häviä :D

    VastaaPoista